Ниво знања: почетни

Са задовољством објављујемо да је почела регистрација професора за „Google маркетиншки изазов на вебу“ за 2012. годину (GOMC 2012), наш глобални конкурс за студенте.

Међутим, регистрација студената ће почети 31. јануара 2012. године. Да би тимови студената могли да учествују на конкурсу, потребно је да се најпре региструју њихови професори.

Сигурно се питате у чему је изазов?

„Google маркетиншки изазов на вебу“ је глобални маркетиншки конкурс на мрежи, на ком могу да учествују студенти било које институције вишег образовања на свету. Потребно је да студенти помоћу Google AdWords-а припреме и воде успешне кампање за оглашавање на мрежи за стварно предузеће или непрофитну организацију, као и да увежбавају вештине оглашавања и саветовања и резимирају их у извештајима о кампањама. Затим ће Google и група независних професора из целог света изабрати победничке тимове на основу успеха кампања и квалитета извештаја у оквиру конкурса.

Победнике очекују узбудљиве награде:

  • Путовање у седиште компаније Google у месту Mountain View у Калифорнији за победнике глобалног конкурса
  • Путовање у локалне Google канцеларије за регионалне победнике
  • Могућност освајања донација у вредности од 30.000 USD за непрофитне организације које су партнери студената
  • Потпуно нова категорија награда за конкурс GOMC за 2012. годину – награда за најбољу страницу друштвених медија (више информација следи)!

Прошлогодишњи конкурс је обухватио 50.000 учесника који су представљали 100 земаља, а ове године очекујемо да се пријави још већи број учесника. Студенти, ово је ваша шанса да остварите утицај на глобалном нивоу!

Да бисте сазнали више о конкурсу „Google маркетиншки изазов на мрежи“, посетите наш веб сајт (енг).