Ниво знања: почетни

У марту смо организовали први online семинар за нове кориснике AdWords програма са великим успехом. Учесници су похвалили наш труд и одлично оценили садржај презентације, корисност презентације и презентере. На основу повратних информација донели смо одлуку да организујемо нови семинар за кориснике који су нам се придружили у априлу 2012.

Ако сте недавно започели оглашавање путем AdWords-а или пак планирате да га започнете, придружите нам се сутра (среда 25.04) у 11.00 часова на једносатној презентацији кроз коју ћемо вам представити функције AdWords оглашавања и поделити савете за управљање налогом. Након презентације бићете у могућности и да добијете одговоре на сва ваша питања везана за AdWords. Семинар ће, као и прошли пут, путем интернет везе држати Google стручњаци задужени за тржиште Србије и региона.

Да бисте присуствовали молимо вас да се региструјете путем следеће форме.

Сви регистровани учесници семинара ће пре почетка добити поруку е-поште од нас у којој ћемо вам послати везу за праћење презентације. Све што треба да урадите је да кликнете на ту везу и отвориће вам се прозор у коме можете пратити семинар.

Искрено се радујемо вашем учешћу и нашој успешној сарадњи!

* Присуствовањем семинару ћете бити у могућности да добијете промотивни кôд у вредности од 4000 динара за AdWords оглашавање. Овај кôд је могуће искористити до краја априла и примењив је само на нове налоге (старости до 3 недеље).

** Напомена - Да бисте пратили семинар потребно је да имате инсталиран Аdobе Flash Player 10.1 или новију верзију.