Ниво знања: почетни

Разумевање AdWords смерница за оглашавање представља важан део успешног управљања налогом и испоручивања огласа који су безбедни и корисни за кориснике. Да бисмо вам помогли да схватите како смернице утичу на испоруку огласа, недавно смо увели икону увида у статус на картици „Огласи“. Сада уводимо још једну функцију како бисмо вам помогли да брже идентификујете проблеме са смерницама: нову колону „Детаљи смерница“.

Колона „Детаљи смерница“ вам омогућава да брзо прегледате и сортирате проблеме са смерницама у свим огласима (а да не морате да прелазите показивачем миша преко сваког појединачног статуса). Пронаћи ћете информације као што су:
  • Статус одобрења за сваки оглас
  • Разлози за неодобравање, уколико постоје 
  • Специфичне смернице које могу да ограниче где се ваши огласи приказују 
 Ове информације су доступне и за паузиране огласе, што може да буде посебно корисно уколико желите да сазнате статус паузираних огласа или вам је потребно да привремено паузирате кампању док не решите одређене проблеме са смерницама. Да бисте пронашли ову нову колону, дођите до картице „Огласи“ и кликните на дугме „Колоне“ како бисте почели да прилагођавате колоне. У одељку „Атрибути“ кликните да бисте додали колону „Детаљи смерница“ и сачувајте промену. Затим ћете на картици „Огласи“ видети нову колону „Детаљи смерница“. (Напомена: Ова нова колона за смернице још увек не може да се преузме у извештајима, али радимо на томе!)