Google Analytics сертификат: бесплатни ваучер за испит и бесплатни онлајн семинар

Ниво знања: напредни

Нудимо вам прилику да бесплатно полажете испит којим ћете доказати своје познавање најкориштенијег алата за веб-аналитику - Google Analytics и уписати се на листу власника сертификата.

Припрема за испит се састоји од 15 видео клипова које ћете пронаћи овде. Испиту можете да приступите преко Google програма за сертификацију, где ћете наћи детаљнија упутства. Испит траје 90 минута.

Пријави се за беслатни ваучер. Уколико више особа из ваше компаније жели да преузме бестплатан ваучер, потребно је да, свако за себе, попуне овај образац.

Да бисмо вам додатно олакшали полагање Google Analytics испита, 12. септембра у 14:30 ћемо организовати бесплатни вебинар који ће водити Analytics стручњаци из Google-a. Пријавите се. Из једне компаније може да се пријави више особа.

Положени Google Analytics Individual Qualification (GA IQ) испит је интернационални доказ ваше стручности за коришћење овог Google производа, а своје резултате можете додатно да истакнете на начин описан у овом овом тексту блога (енг).

Пожурите јер ваучер можете да искористите најкасније до 30. септембра.

Желимо вам пуно среће!

Срдачан поздрав,

Google тим