Ниво знања: средњи

Следеће промене се односе на клијенте у Европи, на Блиском истоку и у Африци

Ако користите AdWords, прихватили сте наше услове и одредбе. Они су важни ради узајамног разумевања основних области као што су смернице, отказивање, плаћање, решење спора и одговорност. 

Уз побољшање наших огласних платформи и глобални раст, морамо да унесемо неколико промена као бисмо били у току. Зато данас уводимо нови скуп услова и одредби за многе AdWords клијенте у Европи, на Блиском истоку и у Африци.

Шта је ново
Једна од главних промена које ћете приметити у ажурираним условима је то што обухватају нове производе и услуге за оглашавање. На пример, сада у неким ситуацијама нудимо приказивање огласа треће стране, тако да ћете видети одредбе о решавању спорова у вези са приказивањем огласа. Остале промене обухватају ажуриране линкове ка нашим смерницама и већу глобалну усаглашеност наших услова за оглашавање.

Потребно је да предузмете важне мере
Имате 45 дана да прегледате и прихватити нове AdWords услове и одредбе. Уколико их не прихватите у року од 45 дана, можемо да паузирамо приказивање огласа док их не прегледате и прихватите.

Да бисте прегледали и прихватили нове AdWords услове и одредбе, само се пријавите на налог на адреси adwords.google.rs. Аутоматски ћете бити усмерени на страницу са ажурираним условима и одредбама. Затим кликните да бисте их прихватили.

Не видите нове услове када се пријавите на налог?
Не брините! Ако не видите нове услове када се пријавите на налог, онда не морате ништа да урадите у овом тренутку. Будући да постепено ажурирамо нове услове, ваш налог ће можда бити ажуриран касније. Такође, услове је можда већ прихватио неко кога сте овластили да поступа у ваше име (на пример, агенција за оглашавање или неко кога сте овластили да буде финансијски одговоран за ваше налоге).

Додатне информације
Саветујемо вам да пажљиво прочитате ажуриране услове. Више информација о овој промени наших услова и одредби, укључујући комплетну листу земаља и територија у којима се ове промене примењују, потражите у AdWords центру за помоћ.