Ниво знања: средњи

Резервишите календаре ове и следеће недеље јер ћемо већ од ове недеље почети са серијом вебинара за праћење конверзија по следећем распореду:
  • 26. јун 2014. - 16:00 - 16:30
  • 30. јун 2014. - 16:00 - 16:30
Као што можда већ знате, праћење конверзија омогућава да измерите успешност ваших огласа и кључних речи и стекнете увид у то који елементи Ваше кампање доносе највећи приход и повраћај инвестиције. Ако сте имплементирали праћење конверзија, у могућности сте да пратите понашање корисника након што кликну на ваш оглас и дођу до вашег сајта. Затим можете да поставите конкретан циљ - нешто што желите да корисник уради на вашем сајту - који се рачуна као конверзија. То може бити очигледна ствар, попут куповине неког производа путем интернета, па све до пријављивања на имејл листу, посете контакт странице, слања захтева за понуду или прегледа одређеног видеа.

У четвртак, 26. јуна ћемо одржати вебинар са циљем да прилближимо тему праћења конверзија са стратешког аспекта док ћемо 30. јуна причати више о самој имплементацији праћења конверзија и коришћења напредних функционалности као што су Оптимизатор конверзија и извештаји токова продаје.

Линк за онлајн предавање ћете добити путем имејла на дан одржавања вебинара. Линк ће вам омогућити директан приступ вебинару и саветујемо да се повежете 5 минута пре почетка предавања. Уколико се још увек нисте пријавили за Google AdWords школу онлајн, можете да се пријавите сада.

Видимо се онлајн!