Ниво знања: сви

Управљање кампањама од сада је једноставније

Данас представљамо апликацију AdWords, једноставан начин за преглед учинка огласа и управљање њиме док сте у покрету. Ова нова Android апликација је доступна постојећим AdWords клијентима широм света. 

Мала и велика предузећа све више користе паметне телефоне за све активности – од корисничке подршке и поруџбине производа до маркетинга. Сада помоћу паметног телефона можете да обезбедите неометано функционисање AdWords кампања без обзира на то где се налазите.  

Као допуна налогу на рачунару, ова апликација вам омогућава да:

●       Прегледате статистичке податке кампање

●       Ажурирате понуде и буџете

●       Примате упозорења и обавештења у реалном времену

●       Примењујете предлоге за побољшање кампања

●       Позовете Google стручњакa
Преузмите апликацију AdWords за Android

Томи Сендс, виши менаџер за плаћену претрагу компаније Philly Marketing Labs, каже: „Брз преглед и реаговање на AdWords налогу када код себе имам само мобилни уређај омогућава ми да боље и ефикасније управљам кампањама. Лепо је кад знам да је довољно да само неколико пута додирнем екран да бих дошао до информација које су ми потребне без обзира на то где се налазим.“ 

Прегледајте (и уносите) промене у покрету

Кад год отворите апликацију, видећете преглед кликова, трошкова и конверзија. Детаљније информације можете да добијете прегледом показатеља према огласној групи, дану у седмици и уређају.

До промена учинка кампања може да дође у било ком тренутку. Сада можете да реагујете брзо, чак и када нисте за својим столом. На пример, ако приметите да кампања са најбољим учинком троши сав свој буџет, можете да унесете прилагођавања како бисте избегли губитак потенцијалне продаје. Можете чак и да паузирате или омогућите кампању за промоцију која је временски ограничена.

Добијаћете и прилагођене предлоге које можете да примените одмах. На пример, ако постоји могућност да остварите више приказа прилагођавањем понуда, обавестићемо вас, па ћете моћи да унесете промену у самој апликацији.

Преузмите апликацију

Апликација AdWords је сада доступна за уређаје који користе Android 4.0 или новију верзију. Да бисте започели, преузмите је већ данас из Google Play продавнице. Више информација потражите у центру за помоћ. Надамо се да ћемо добити повратне информације од вас пошто понесете AdWords са собом у пословне авантуре.

Поставио Џеф Менегеј, менаџер производа, AdWords