Пре три године смо покренули програм Google партнери да бисмо помогли предузећима да се повезују са онлајн стручњацима и агенцијама. Најбољи Партнери су почели да стичу значке Google партнера, које приказују да им је предузеће здраво, клијенти срећни и да имају актуелна знања о производу.

Од тада смо примили велики број захтева од наших Партнера, у којима су питали како могу додатно да се издвоје. Данас са радошћу представљамо новину – специјализације Google партнера.

Та нова функција је уграђена у значку Google партнера и осмишљена је да помогне предузећима да препознају правог Партнера за своје пословне потребе. 

Партнери могу да стекну специјализације у 5 стручних области:
●         Оглашавање у Претрази
●         Мобилно оглашавање
●         Видео оглашавање
●         Мултимедијално оглашавање
●         Оглашавање на Куповини

Да би стекли специјализацију, Партнери са значком морају да имају бар једног сертификованог сарадника и историју уједначеног учинка у производу.

„Измене програма Google партнери су занимљиве и потенцијалним оглашавачима и нашем предузећу“, рекао је Нил Ган, извршни директор предузећа Showroom Logic. „Нове специјализације приказују Google-ову посвећеност томе да боље служи Партнерима и да нам помаже да истакнемо оно по чему су наш тим и наша технологија јединствени. Оне би требало и да помогну потенцијалним клијентима да донесу јасан избор јер им је сад лакше да нађу најбоље Партнере који су усмерени на њихове непосредне циљеве.“

Уз то, представљамо и нову значку Premier Google партнера

Нова значка је осмишљена да истакне Партнере који управљају знатним портфолиом огласних кампања на Google-у и својим клијентима дају сјајне резултате. Premier партнери морају да испуњавају додатне услове за сертификацију и Google им пружа већу подршку.

„То што Google истиче веома искусне агенције и одаје им признање велики је корак и велика част. Веома нам је драго што смо део новог обележја и с нестрпљењем чекамо да истакнемо ову значку“, изјавио је Џо Чура, извршни директор предузећа Launch Digital Marketing.

Надамо се да ће ове новине помоћи предузећима да нађу правог Партнера за своје потребе и омогућити нашим Партнерима да се боље истакну. Сазнајте више на новој почетној страници Google партнера.

Поставио Алан Тигесен, Заменик директора одсека за глобалну продају и операције