Ниво знања: средњи

У петом делу серије „Алатке за побољшање ефикасности“ било је речи о Мрежи мултимедијалног оглашавања и начину на који креатор мултимедијалних огласа може да унапреди успешно оглашавање на тој мрежи. Данашњи пост, шести у серији, говори о још једној алатки која ће вам помоћи у оглашавању на Мрежи мултимедијалног оглашавања – а то је алатка за пласирање.

Имајте у виду да ће у нашем следећем посту бити речи о допунској алатки за контекстуално циљање која је идеална за оглашаваче који желе контекстуално да циљају Мрежу мултимедијалног оглашавања.

Алатка за пласирање

О алатки:

Препоручујемо ову алатку ако се одлучите да направите кампању која циља управљано одредиште за пласман у оквиру Мреже мултимедијалног оглашавања, јер она може да вам уштеди много сати рада и да пронађе најрелевантније веб сајтове за вашу кампању.Како она може да помогне?

Кликните на једну од вредних кључних речи и погледајте листу веб сајтова које је наш систем пронашао као релевантне за њу. Можете да стекнете увид у то који типови огласа се приказују на сваком од ових одредишта за пласман, као и број приказа дневно и процењени трошак.

Како се користи?

Можете да приступите алатки из Google AdWords налога, на картици „Извештавање и алатке“. Изнад табеле са одредиштем за пласман видећете опцију која вам нуди да испробате ову алатку додавањем одредишта за пласман (кликом на дугме „Додај одредишта за пласман“) у своју кампању. Детаљне кораке о томе како да користите ову алатку погледајте у следећем чланку.

Сазнајте више о алатки у овом чланку центра за помоћ.