Ниво знања: напредни


Да ли је учинак вашег веб сајта на нивоу на коме би ви желели да буде? Да ли желите да добијете више из вашег буџета за интернет маркетинг, укључујући AdWords али и друге дигиталне медије? Да ли осећате да ваш Google Analytics налог није максимално искоришћен?

Многи од вас су нам дали повратне информације како желе да зађу дубље у коришћење и интерпретацију Google Analytics-а -- са толико података, сналажење на почетку може бити компликовано. Ако бисте желели да се одмакнете од стандардног "број приказа екрана" праћења учинка, онда нам се придружите следећег четвртка:

Вебинар: Искористите Google Analytics да досегнете циљеве
Датум: Четвртак, 1. децембар
Време: 20.00 часова
Пријавите се овде.

У овом вебинару покрићемо:
  • Кључна питања која треба да поставите при дубљој анализи података
  • Како да дефинишете успех (за веб сајтове, посетиоце, или кампање)
  • Како да подесите и користите Циљеве (Goals)
  • Како да подесите и користите праћење електронске трговине (Ecommerce)
  • Како да повежете AdWords са Google Analytics налогом
Који год пословни модел да имате - веб продавницу, прављење базе потенцијалних купаца, или само интересантни садржај на мрежи - ови алати ће обезбедити увид у непроцењиве податке који ће вам помоћи да оптимизујете ваш веб сајт и интернет кампање.

Овај вебинар ће водити Џо Ларкин, стручњак из Google Analytics тима, и намењен је корисницима који су већ имали додира са Google Analytics-ом. Ако сте добро упућени у основе, и волели бисте да научите више, надамо се да ћете нам се придружити следеће недеље!