Ниво знања: напредни

У претходном посту у серији „Алатке за побољшање ефикасности“ било је речи о алатки која помаже оглашавачима на Google мрежи мултимедијалног оглашавања да надограде своју кампању помоћу алатке за пласирање, која је идеална за оглашаваче који користе циљање управљаних одредишта за пласман. Данас ћемо сазнати више о још једној допунској алатки која је намењена оглашавачима који желе да користе технику контекстуалног циљања на Мрежи мултимедијалног оглашавања.

Алатка за контекстуално циљање

О алатки:

Ако сте се одлучили за прављење кампање која циља управљано одредиште за пласман у оквиру Мреже мултимедијалног оглашавања (контекстуално циљање), препоручујемо вам да прегледате предлоге из ове алатке јер ће вам уштедети много сати рада и помоћи вам да пронађете додатне кључне речи за кампању.Како она може да помогне?

Ова алатка помаже тако што вам даје више идеја и нове кључне речи за кампању на Мрежи мултимедијалног оглашавања на основу постојеће листе кључних речи.

Како се користи?

Можете да приступите алатки из свог Google AdWords налога, на картици „Извештавање и алатке“. Изнад табеле са одредиштем за пласман видећете опцију која вам нуди да испробате ову алатку додавањем одредишта за пласман (кликом на дугме „Додај одредишта за пласман“) у своју кампању.

Сазнајте више о алатки у овом чланку центра за помоћ.