Ниво знања: напредни

У Google-у верујемо да одлуке треба да се доносе на основу свеобухватних и најтачнијих могућих информација и зато се наши инжењери труде да направе алатке које ће помоћи оглашавачима да донесу одлуке на основу правих информација након детаљног прегледа кампања.

Осми пост у серији „Алатке за побољшање ефикасности“ говори о алатки која ће вам омогућити да прегледате ефикасност одредишне странице коју објављујете путем Google AdWords-а.

Оптимизатор веб сајтова

О алатки:

Оптимизатор веб сајтова вам помаже да побољшате ефикасност сајта и повраћај улагања. Ова алатка омогућава да проверите да ли промене у садржају сајта доводе до ефикаснијег генерисања конверзија (нпр. да ли воде посетиоце до вашег сајта да би обавили важну радњу, као што је испуњавање обрасца, куповина производа, гледање видео записа итд).Како она може да помогне?

Ова алатка вам омогућава да изаберете веб страницу или делове веб странице које желите да тестирате, као што су наслов странице, слика или текст, а затим да експериментишете са различитим елементима саобраћаја које остварује веб сајт да бисте одредили комбинацију или промену која ће генерисати жељене резултате. Након завршетка експеримента, наш систем ће вам пружити поуздане извештаје и препоруке за будући рад.

Како се користи?

Да бисте користили ову алатку, морате да осмислите експеримент помоћу оптимизатора веб сајтова. Да бисте то урадили, погледајте наш водич (енг).

Сазнајте више о алатки у овом чланку центра за помоћ.