Ниво знања: почетни

Да ли вас интересује о чему становници Сједињених Америчких Држава причају већ недељама?

Покренули смо нови изглед AdWords Центра за Помоћ који ће од 31.01.2012. бити доступан и у Србији. Од како смо га покренули у САД-у пре само неколико недеља, већ стотине корисника се одлучило да користи редизајнирани AdWords Центар за Помоћ и одазив је веома позитиван!

Ово су промене које ће бити активне од 31. јануара:


  • Једноставније кретање: Лакше пронађите релевантан садржај коришћењем новог менија постављеног на врху сваке странице.
  • Видљива контакт опција: Контактирајте Google кликом на дугме “Контактирајте нас” које се налази на десној страни врха сваке странице.
  • Више видеa и слика: Искористите снимке страница и видео снимке у чланцима како бисте извукли максимум из Google AdWords програма.
Спремни сте да опробате овај нови дизајн? Једноставно посетите Центар за Помоћ и кликните на дугме “Испробајте нови изглед”. Још увек нисте спремни за нови изглед? Можете да га опробате и касније користећи жуту траку на врху сваке странице.


Наравно, можете и да се вратите старом изгледу Центра за Помоћ у било ком тренутку тако што ћете изабрати опцију “Врати се на стари изглед” у доњем десном углу (мада се ми надамо да ће вам се превише свидети да бисте отишли).

Измене ће бити постепене, па очекујте нова унапређења као и много корисних чланака у наредних неколико месеци.

Да ли вам се допада нови Центар за Помоћ? Волели бисмо да знамо шта ви мислите. Када се одлучите за коришћење новог Центра за Помоћ, само кликните на везу "Пошаљите повратне информације о новом изгледу" у доњем десном улгу било које странице.