Ниво знања: средњи

Ове недеље уводимо икону за увид у статус и у картици "Огласи". Овде ћете имати приступ детаљнијим информација у вези приказивања огласа, као и потенцијалним разлозима због којих се оглас не приказује, од статуса одобреног огласа (прикладно за породицу, итд) до могућих кршења смерница за оглашавање. Нова опција ће бити посебно значајна ако оглашавате производе или услуге чије приказивање је ограничено нашим смерницама на одређене земље или само за одређене кључне речи.Да бисте приступили овој опцији пређите курсором миша преко облачића у колони "Статус" у оквиру картице "Огласи" и то за оглас који вас интересује.

Рећи ћемо вам да ли се оглас у питању приказује за подразумевану кључну реч и локацију у кампањи. Ако желите да урадите дијагнозу огласа са другим кључним речима или локацијама циљања, можете на лицу места да промените параметре.

Ова нова икона је комплементарна са постојећим алатима за дијагнозу огласа као што су дијагноза у картици "Кључне речи", опција за дијагнозу више кључних речи одједном (енг), и алатка за преглед и дијагностику огласа.