Ниво знања: почетни

Да ли сте нови корисник AdWords-а и желели бисте да се упознате са опцијама које ова врста оглашавања нуди? Да ли разматрате оглашавање преко AdWords-а, али још немате отворен налог?

Уколико је ваш одговор потврдан, придружите се првом бесплатном AdWords интернет семинару намењеном новим корисницима у Србији.

“У потрази за савршеном AdWords кампањом” ће бити једносатна презентација кроз коју ћемо вам представити функције AdWords оглашавања и поделити савете за организацију налога и његову оптимизацију. Презентацију ће, путем интернет везе, држати Google стручњаци задужени за тржиште Србије.

О претходно наведеном и о још много тога причаћемо у среду, 28.03.2012. од 11.00 до 12.00, уз додатних пола сата одвојених за ваша питања. Да бисте присуствовали молимо вас да се региструјете путем следеће форме.

Сви регистровани учесници семинара ће дан пред исти добити поруку е-поште од нас у којој ћемо вам послати везу за праћење презентације. Све што треба да урадите је да кликнете на ту везу како бисте пратили презентацију.

Искрено се радујемо вашем учешћу и нашој успешној сарадњи!

Напомена - Да бисте пратили семинар потребно је да имате инсталиран Аdobе Flash Player 10.1 или новију верзију.