Ниво знања: напредни

Недавно смо додали подршку за "Мој центар за клијенте" тако да сада можете да покренете аутоматска правила на више клијентских рачуна којима истовремено управљате, а како би вам помогли да повећате ефикасност. Уз помоћ аутоматских правила можете да контролишете више стотина дневних промена у налозима, на основу критеријума које ви одређујете.

Да бисте почели, једноставно кликните на дугме "Аутоматизуј" на картици "Учинак" или "Буџет" и одаберите опцију из падајућег менија.


У овом чланку центра за помоћ  можете наћи детаљно упутство за прављење аутоматских правила. Као што ћете вероватно приметити, кораци су веома слични као и за појединачне налоге осим што смо додали део где бирате конкретни налог и валуту.Не заборавите да кликнете прво на дугме "Преглед резултата" како бисте верификовали да сте правилно изабрали подешавања. Бићете у могућности и да видите време дана које сте изабрали за ово правило, а узимајући у обзир и временску зону налога клијената
Да бисте видели неке од популарних аутоматских правила које наши оглашавачи већ користе како би олакшали управљање AdWords налогом и уштедели време, посетите AdWords центар за помоћ.