Ниво знања: напредни

Вишеструко повезивање дозвољава до пет МЦК веза за сваки AdWords налог. Желимо да олакшамо клијентима, агенцијама и независним добављачима алатки заједнички рад на појединачним AdWords налозима, а да и даље могу да искористе погодности МЦК структуре.

Када кликнете на дугме „Повежи налог“, и ако је налог повезан са мање од 5 МЦК налога, нећете видети дугме за избор у којем се тражи да наведете тражени ниво приступа („Кориснички интерфејс и API“ или „само API“). Сви типови веза укључују и Кориснички интерфејс и API.

Да бисте повезали свој налог са додатним МЦК налогом, следите исти процес као и до сада за повезивање налога.

Сви корисници који имају приступ неком од МЦК налога повезаних са вашим налогом могу да измене налог. То значи да постоји могућност да два корисника различитих МЦК налога могу да направе неусаглашене промене на мом налогу. Стога је важно да се ослоните на алатке као што је AdWords Editor када правите измене на налогу и имате јасну комуникацију између свих корисника о улогама и одговорностима које се односе на управљање налогом и промене на том налогу.
На крају, имајте на уму да је вишеструко повезивање могуће само са обичним AdWords налогом. Уколико желите да спојите MЦК налог са више од једног МЦК налога, ово нећете моћи да урадите.