Ниво знања: напредни

Када смо 2009. године направили функцију за измену прорачунске табеле, желели смо да вам олакшамо уношење обједињених измена у кампање. Од тада смо омогућили обједињену измену како бисмо вам олакшали уношење измена великих размера у оквиру целог AdWords налога и групно отпремање кључних речи (енг) како бисмо вам олакшали да додајете, мењате и уклањате велики број кључних речи. Обједињена измена и групно отпремање кључних речи покривају све могућности измене прорачунске табеле, при чему су моћнији и скалабилнији. Због тога ћемо измену прорачунске табеле укинути 30. маја.

Ако сте навикли да користите измену прорачунске табеле, у зависности од тога шта желите да постигнете, можете да урадите једну од следеће две ствари:

1.  Можете да кликнете на падајући мени „Измена“ и одаберете тип обједињене измене који желите да унесете. Обједињене измене кључних речи ће вам омогућити да:

  • претражујете и замените текст у кључној речи или одредишном URL-у
  • додајете текст у кључну реч или одредишни URL
  • подешавате нове понуде, укључујући повећање на износ цене по клику за прву страницу или врх странице
  • повећавате или смањујете понуде
  • мењате типове подударања кључних речи
  • додајете/уклањате ознаке

2.  Можете да користите групно отпремање кључних речи. Кликните на поље на коме пише „Измењив“ на истој страници где сте увек могли да преузмете извештаје о кључним речима. Тако ћете преузети посебну, измењиву верзију извештаја о учинку кључних речи који можете да измените и затим отпремите.

Да бисте сазнали више о коришћењу ових функција уместо функције за измену прорачунске табеле, прочитајте чланак о обједињеним изменама и чланак о групном отпремању кључних речи у нашем центру за помоћ.