Ниво знања: почетни

Побољшане кампање вам помажу да досегнете људе правим огласима на основу њиховог контекста, укључујући локацију, доба дана и уређај, без потребе да подешавате више засебних кампања и управљате њима. За већину оглашавача надоградња је једноставан поступак у 3 корака. Оглашавачи су већ надоградили преко 1,5 милиона кампања и приметили одличне резултате.

Нови центар за надоградњу

Данас најављујемо центар за надоградњу како бисмо олакшали надоградњу оглашавачима са великим бројем кампања. Помоћу центра за надоградњу можете истовремено да надоградите неколико кампања и обједините кампање уз само неколико кликова. Будући да ће центар за надоградњу бити уведен за све налоге током наредних неколико седмица, можете да му приступите у траци за навигацију на левој страни на картици „Кампање“. Сазнајте више.Постоје два основна начина за коришћење центра за надоградњу.

1. Обједињена надоградња

Ова опција пружа брз начин за надоградњу више кампања којима није потребно обједињавање. Уместо да надограђујете кампање једну по једну, можете да изаберете неколико кампања, одаберете прилагођавање понуде за мобилне уређаје, прегледате процене саобраћаја и обавите надоградњу уз мањи број кликова.

2. Обједињавање и надоградња

Ако имате кампање само на Мрежи за претрагу или на Мрежи за претрагу и Мрежи мултимедијалног оглашавања које имају сличне кључне речи и циљеве локација, центар за надоградњу ће их аутоматски идентификовати као кандидате за обједињавање. Затим ћете моћи да прегледате и прилагодите предложена подешавања кампање, огласне групе и додатке за обједињену кампању. Огласне групе и буџети ће се подразумевано комбиновати. Остала подешавања и додаци на нивоу кампање из примарне кампање ће заменити подешавања и додатке из секундарне кампање.Када направите нове побољшане кампање, препоручујемо да надоградите додатке ради веће контроле, флексибилности и релевантности. Из секундарне кампање можете такође да вратите важне кључне речи, негативне кључне речи, додатке или циљеве локација које сте заборавили током обједињавања.

Препоручујемо надоградњу кампања само на Мрежи мултимедијалног оглашавања, а не њихово обједињавање. Алатка за надоградњу не подржава могућност обједињавања сликовних огласа, критеријума циљања публике и осталих елемената кампање специфичних за Мрежу мултимедијалног оглашавања.

У центру за надоградњу постоји и напредни режим који омогућава приказ свих кампања на налогу, што пружа већу флексибилност и захтева мање упутстава ако сте већ развили стратегију начина обједињавања и надоградње.

Подсетници

Од 22. јула 2013. године ћемо почети да надограђујемо све кампање на побољшане кампање. Док обављате надоградњу на побољшане кампање, наставите да нам шаљете повратне информације користећи наш образац за повратне информације.