Ниво знања: почетни

Google AdWords подршка преко чета је од сада, сваког радног дана, доступна и за кориснике из Србије у периоду од 24 часа. Помоћ и подршка преко чета су, на енглеском језику, доступни и ван уобичајеног радног времена, тачније 24 часа дневно, од понедељка до петка.

Препоручујемо да погледате овај двомунитни видео на енглеском језику како бисте видели на који начин можете да приступите чет подршци из Центра за помоћ или вашег AdWords налога.


На пример, уколико у току ноћи увидите да имате проблем у раду једне од ваших кампања, само контактирајте нашу чет подршку и одмах ћете моћи да добијете одговор од једног од наших агената. Уколико се налазите на страници support.google.com/adwords кликните на поље Contact us. Ако желите да затражите подршку директно из вашег AdWords налога, кликните на дугме Help и одаберите Live Chat опцију. Како бисте овој опцији могли да приступите, веома је битно да је примарни језик вашег налога у том тренутку промењен на енглески.

Чет подршка на српском језику ће и даље бити доступна сваког радног дана од 15:00 до 17:00.

Ова подешавања ће вам омогућити 24 часа приступ чет подршци на енглеском језику од понедељка до петка. Ако вам више одговара слање упита преко е-поште, ова опција ће вам и даље бити могућа и радо ћемо вам одговорити.

За крај, уколико имате питање у вези са огласима који нису одобрени 1 радни дан након постављања, попуните овај формулар да бисте убрзали прегледање ваших огласа.