Ниво знања: сви

Са задовољством вас обавештавамо да од данас, сви талентовани аутори видео снимака и продуценти видео садржаја у Србији могу да постану део YouTube партнерског програма.

YouTube је платформа за све који желе публику широм света. Ако постанете партнер, моћи ћете да зарађујете новац на овој платформи и добићете приступ мноштву алата и ресурса који ће вам помоћи да побољшате свој садржај на YouTube-у.

Сматрамо да је важно да наградимо најпосвећеније чланове наше заједнице: оне који редовно постављају оригиналан и квалитетан садржај. Од данас, сваки појединац или компанија који има видео садржај и живи у Србији може да се пријави да постане партнер.

Програм се веома развио и милиони видео приказа свакодневно доносе приход нашим партнерима. Отварањем YouTube партнерског програма у Србији, аутори ће моћи да буду награђени за свој рад директно кроз YouTube. Надамо се да ће то омогућити многим ауторима да покажу свој садржај на YouTube-у како би сви могли да уживамо у њему. Дакле, притисните дугме за снимање и разуздајте креативност!