Стигли смо до последњег дела наше серије чланака на блогу за почетнике или оглашаваче којима је потребно само обнављање знања о основама програма AdWords и сада желимо само да вам пружимо кратак резиме тема о којима смо говорили. Тако ћете увек моћи лако да се вратите на сваку од објава и погледате наша практична правила:
Надамо се да вам је ова серија чланака на блогу користила и да ће вам пружити чврсту основу знања за убудуће, када подигнете своје оглашавање на нови ниво. Уколико желите да сазнате још информација, посетите AdWords водич за почетнике у AdWords центру за помоћ и потражите додатне информације и смернице. Такође, не заборавите да погледате бесплатне водиче (енг) на мрежи за оглашаваче у AdWords учионици на мрежи.


Желимо вам успешно оглашавање!

AdWords za početnike – rezime

Stigli smo do poslednjeg dela naše serije članaka na blogu za početnike ili oglašavače kojima je potrebno samo obnavljanje znanja o osnovama programa AdWords i sada želimo samo da vam pružimo kratak rezime tema o kojima smo govorili. Tako ćete uvek moći lako da se vratite na svaku od objava i pogledate naša praktična pravila:
Nadamo se da vam je ova serija članaka na blogu koristila i da će vam pružiti čvrstu osnovu znanja za ubuduće, kada podignete svoje oglašavanje na novi nivo. Ukoliko želite da saznate još informacija, posetite AdWords vodič za početnike u AdWords centru za pomoć i potražite dodatne informacije i smernice. Takođe, ne zaboravite da pogledate besplatne vodiče (eng) na mreži za oglašavače u AdWords učionici na mreži.


Želimo vam uspešno oglašavanje!