Ниво знања: средњи

Са задовољством представљамо AdWords Editor верзију 9.9, која је сада доступна за Windows и Mac. Промене у овој верзији обухватају ажурирања опција за Google мрежу мултимедијалног оглашавања, побољшања увоза и извоза и нова подешавања кампање. У наставку је наведен преглед промена:

Ажурирања опција за Google мрежу мултимедијалног оглашавања
Управљајте подешавањима флексибилног досега огласне групе помоћу нове табле „Флексибилни досег“ на картици „Огласне групе“ или уз помоћ увоза CSV датотеке. Такође смо поједноставили подешавања Мреже мултимедијалног оглашавања на нивоу кампање (сада је једноставно „Омогућено“ или „Онемогућено“).

Побољшања увоза и извоза
Сада уз помоћ CSV увоза можете да ажурирате подешавања на нивоу кампање за Google мрежу за претрагу и Google мрежу мултимедијалног оглашавања. Такође можете да одаберете начин на који AdWords Editor поступа са увозом дупликата огласа са различитим URL адресама.

Нова подешавања кампање
Додали смо нову опцију за циљање уређаја (BlackBerry) и ново подешавање ротирања огласа (Ротирај без временског ограничења).

Детаљније информације о овим променама и осталим ажурирањима у новој верзији, наћи ћете у напоменама о верзији 9.9.

Када следећи пут покренете AdWords Editor, биће вам понуђено да га надоградите на верзију 9.9. Да бисте сазнали више о надоградњи, као и о томе како да непостављене измене и коментаре сачувате приликом надоградње, прегледајте ова упутства. Верзију 9.9 такође можете да преузмете са веб-сајта AdWords Editor-а.

Напомена: Наставићемо да подржавамо претходне верзије AdWords Editor-а у периоду од четири месеца како бисмо вам пружили довољно времена да обавите надоградњу. Да бисте осигурали несметано коришћење AdWords Editor-а, потребно је да обавите надоградњу до 13. марта 2013. године.