Ниво знања: почетни

Задовољство нам је да представимо Google Engage програм намењен свима који из Србије управљају AdWords налозима клијената. Без обзира на то да ли сте веб-мастер или веб-дизајнер, СЕО или СЕМ агенција, или тек нови у онлајн оглашавању, овај програм може бити идеалан за вас. Приступање програму је бесплатно, а неке од предности су приступ ексклузивној обуци и вебинарима, ексклузивним ресурсима, промотивним понудама и подршци како би ваши клијенти унапредили своје пословање, а тиме и ви ваше.Више детаља о условима учешћа можете пронаћи на порталу Google Engage за агенције.

Сви одобрени учесници у програму моћи ће да учествују у регионалној наградној игри "Новогодишњи изазов", а вредне награде су намењене агенцијама које сакупе највише клијената и остваре највеће улагање у AdWords до краја јануара 2013, па стога пожурите са пријавом.

Најбољи део тек следи - у првој половини 2013. у Београду ће бити организован свечани догађај за учеснике програма Google Engage за агенције, а све додатне информације ћемо на време објавити на порталу.

Надамо се да ћете имати пуно успеха у вођењу интернет оглашавања за клијенте и да ћемо имати дугу и успешну сарадњу.