Ниво знања: почетни 

Празници нам стижу и верујемо да желите да искористите сезону куповина и путовања како бисте придобили што више клијената. Ако размишљате о оглашавању, AdWords је право решење - усмерени и јефтини огласи на интернету.

Овом приликом вам нудимо још једну могућност да унапредите ваше знање - интернет семинар за Google AdWords кориснике у Србији и региону. Досадашњи семинари су имали високу посећеност и позитивне повратне информације, и надамо се да нећете пропустити прилику да сазнате директно од AdWords стручњака како да подесите прве кампање и радите оптимизацију.

Семинар је бесплатан, а бићете и у могућности да постављате питања уживо (писмено, путем чета). Учешће на семинару није ограничено па слободно позовите и пријатеље који су започели или планирају да започну оглашавање путем AdWords-a.

Ипак, потребно је да се региструјете како бисмо вам на дан семинара послали везу за праћење презентације. Кликом на везу отвориће вам се прозор у коме ћете моћи да пратите семинар на рачунару.

Семинар ће се одржати у среду 05.12. у 16.00 часова и трајаће сат времена, уз додатних 30 минута за питања. Још једном, можете се регистровати путем следеће форме.

Искрено се радујемо вашем учешћу и нашој успешној сарадњи!

* Напомена - Да бисте пратили семинар потребно је да имате инсталиран Аdobе Flash Player 10.1 или новију верзију.
** Учесници семинара ће бити у могућности да добију промотивни кôд за Google AdWords оглашавање. Погледајте Услове и одредбе.