Ниво знања: средњи

Недавно смо вам омогућили да преузмете најновију верзију AdWords Editor-а који сада подржава надограђене линкове до сајта за побољшане кампање. Верзија 10.2 вам омогућава да:
  • Користите нову картицу „Линкови до сајта (надограђени)“ да бисте прегледали линкове до сајта и подешавања, укључујући уређаје за циљање, као и да бисте управљали њима.
  • Додајете, мењате или уклањате линкове до сајта на нивоу кампање или огласне групе.
  • Прекопирате надограђене линкове до сајта из једне кампање или огласне групе у другу.
  • Уврстите надограђене линкове до сајта у датотеке за извоз и увоз.
Да бисте сазнали више о управљању надограђеним линковима до сајта у AdWords Editor-у и прочитали додатне информације о новој верзији, погледајте напомене о верзији 10.2.

Напомена: Више није могуће направити застареле кампање (које нису побољшане) у AdWords Editor-у. Сазнајте више о побољшаним кампањама.

Следећи пут када покренете AdWords Editor, од вас ће бити затражено да га надоградите на нову верзију. Да бисте сазнали више о надоградњи, као и о томе како да непостављене измене и коментаре сачувате приликом надоградње, прегледајте ова упутства. Нову верзију можете да преузмете и из AdWords Editor центра за помоћ.

Наставићемо да подржавамо претходне верзије AdWords Editor-а у периоду од четири месеца како бисмо вам пружили довољно времена да обавите надоградњу. Да бисте осигурали несметано коришћење AdWords Editor-а, потребно је да обавите надоградњу до 13. децембра 2013. године.