Налози менаџера помажу многим напреднијим AdWords оглашавачима да постигну више за мање времена – од надгледања учинка налога на високом нивоу до уноса промена у кампање на више налога. Да бисмо пружили детаљније извештавање и прилагодили поновно оглашавање за виши ниво, уводимо два нова побољшања у налоге менаџера: повезивање налога Google аналитике и дељење ознака и листа за поновно оглашавање.

Приступајте подацима једним повезивањем

Сада можете да повежете налог Google аналитике или Google аналитике премијум директно са AdWords налогом менаџера помоћу новог чаробњака за подешавање у AdWords-у у подешавањима налога. Овај поједностављени поступак за повезивање налога елиминише потребу за повезивањем сваког налога Google аналитике и AdWords налога појединачно.
Сада кад увезете циљеве, показатеље веб-сајта, листе за поновно оглашавање или друге податке из Google аналитике, биће довољно да то урадите само једном. Кад год додате нови AdWords налог у налог менаџера, он ће се аутоматски повезати са истим производима Аналитике.

Ова побољшања вам штеде време, па можете да се фокусирате на оптимизацију кампање. Више о повезивању налога Google аналитике са налогом менаџера потражите у AdWords центру за помоћ.

Примењујте стратегију поновног оглашавања на вишем нивоу

Многи оглашавачи остварују огроман успех поновним ангажовањем клијената и проналажењем нових помоћу поновног оглашавања на Мрежи мултимедијалног оглашавања, листa за поновно оглашавање на Мрежи за претрагу и сличних публика. Да бисмо вам олакшали пренос ових активности на виши ниво на AdWords налозима којима управљате, сада имате могућност да правите и делите листе за поновно оглашавање директно на налогу менаџера у новом приказу „Публика“, што обухвата и евентуалне листе које сте увезли из Google аналитике или подударања клијената.

Листе за поновно оглашавање можете и да правите помоћу ознаке за поновно оглашавање на нивоу менаџера и користите на различитим управљаним налозима. Тако елиминишете потребу за поновним означавањем веб-сајта и управљањем већим бројем листа на сваком AdWords налогу. Ако неки управљани налози имају сопствене листе, те листе могу да постану доступне за коришћење на другим управљаним налозима.

Ова побољшања олакшавају и убрзавају покретање стратегије за поновно оглашавање као никада до сада. Више о дељењу ознака и листа за поновно оглашавање потражите у AdWords центру за помоћ.

Поставио Вишал Гоенка, виши менаџер производа, AdWords